Quan l’any s’acaba….

Bona nit, guapíssimes i guapíssims del meu cor!!!

I sí, sense gairebé adonar-me’n, un any més que se’n va, que s’exhaureix, que ens deixa, que marxa, que s’esgota, que desapareix, que passa…..

I ha estat un any més, un any dur, un any bo, un any dolent, un any diferent, un any ple, un any….ostres, no sabria com definir-lo…..

Ha estat un any de canvi per mi, i amb tot el que això comporta, ha estat complicat i esperançador tot alhora, però el futur no deixa de ser incert, i segons com, fa por, espanta,….i això vol dir…..mal d’esquena!

Fa uns anys la vida anava passant, i més o menys, els anys anaven passant “igual”, sense masses canvis, sense masses diferències, però ja fa uns anys que la meva vida es va capgirar com un mitjó, i des de llavors la incertesa és sempre allí, com l’espasa de Dàmocles, i de vegades sembla que sóc al Dragon Khan, una muntanya russa total….intentant posar ordre al desordre, intentant sobreviure al caos, intentant créixer i aprendre de les trompades que vaig rebent, intentant amb tot el que recullo pel camí……ser millor persona, perquè al final, la vida és molt senzilla, i som nosaltres qui ens la compliquem.

No em calen ni grans ni moltes coses per viure, la vida és el que tu fas, el que tu vols, com tu vols….visc en un “zulo” i….. en tinc prou. Que podria estar millor? Per suposat, però també podria estar pitjor, així que no em queixo. Tan sols demano salut i miro que no me’n falti. Intento cuidar-me i estar en pau amb tot i tothom, amb les persones, els animals, la natura,….tot i que hi ha coses que em treuen de polleguera, però bé….de mica en mica s’omple la pica (de Jaume Fuster)

I amb això, que l’any s’esgotarà i entrarem al que està esperant, neguitós per arribar, i com sempre demanarem i esperarem que sigui millor que l’anterior, si més no, igual però no pitjor. Normal, ningú vol anar a pitjor!! I amb aquesta esperança arribarà l’any nou i el rebrem com cal.

Tan sols demano salut, per mi i per tots els meus éssers estimats, que no ens falti salut, perquè si n’hi ha, tota la resta va venint….

Que hi haurà patacades? Doncs clar! Que hi haurà disgustos i passaran coses que no volem ni ens agraden? Doncs probablement, perquè la vida és això, una lluita constant, plena de sotracs, ensurts, garrotades,….però també és plena de bons moments, màgics, deliciosos, inoblidables,….i és aquesta combinació la que ens ensenya que cal viure amb intensitat, cada dia, moments bons i moments dolents passaran i toca afrontar-los.

Un bon amic em va dir….”Déu apreta però no ofega”, i una bona amiga em va dir “el millor està per arribar”, i agafant-me a aquestes dues afirmacions cal mirar al futur amb optimisme…..així que, família, el proper 2024 serà un any genial, és a dir, farem que ho sigui!!!

Gaudiu de l’any, de la família, dels éssers estimats,…..rieu, ajudeu, perdoneu, aguanteu, tingueu paciència, abraceu, viviu, petonegeu,…..estimeu!!! La vida són quatre dies i ja n’han passat dos, i que els dos que falten valguin per sis!!!!

Canviem el xip, perquè ja ho va dir T.S.Eliot, “Les paraules de l’any passat pertanyen al llenguatge de l’any passat. Les paraules del proper any esperen una altra veu”

Així que, ànims i a per ell!!!

Jo, de debò que intentaré escriure més sovint, encara que sigui l’únic que s’ho llegeix, però vaig més de cul que Sant Patràs….en fi, un altre`Jo, de debò que intentaré escriure més sovint, encara que sigui l’únic que s’ho llegeix, però vaig més de cul que Sant Patràs….en fi, un altre propòsit d’any nou!!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *