La tenia que provar

Bona nit, guapíssimes i guapíssims del meu cor!!!

Doncs sí, fa dies que veig un anunci que em té diguem…..em té el cor pres.

A veure, us poso en antecedents: Sóc xocolatòman, la xocolata m’agrada, sempre m’ha agradat molt i com diu ma mare, me la fotria del cap d’un tinyós.

Amb tot aquest vici per la xocolata, també tenia un vici terrible, ho reconec, i és la Nocilla…..mare meva….jo sóc d’aquells que menjaven nocilla amb pa, no pa amb nocilla, i qui diu pa……diu…..galetes, croissants, coc, pastes, a cullerades o el dit. Vaja, que un pot de nocilla em durava menys que un caramel a la porta d’una escola. Però va arribar un dia (no fa tant, eh??) que vaig fer un Josep Cuní….PROU!!!! I radical, com han de ser aquestes coses (deixar de fumar, beure o qualsevol vici) no n’he menjat més.

Però (sempre hi ha un però) aquest anunci de la Nocilla Noir que fa setmanes veig per la tele….doncs això, que he m’he dit….l’he de provar, a veure què. Així que avui al tornar cap al cau he passat pel super i ja la tinc!!! Sabeu què?? Vosaltres ho llegireu tot seguit, però jo ara faig una aturadeta per sopar i per tastar aquella “delícia”??? (espero que ho sigui) i després seguiré i us diré què m’ha semblat, si val la pena que us hi gasteu els quartos o no.

Bé família, us ho dic directament? No cal que gasteu els quartos en comprar Nocilla Noir si, com a mi, us agrada el sabor de la Nocilla….. la de tota la vida.

A veure, això és un invent, una crema de xocolata, que no està malament. És més forta de sabor que la Nocilla de sempre, més amargant,….però al meu parer, “no val res”. No em malinterpreteu, bona és, però….on hi hagi la Nocilla de sempre…..

Ja ho diuen, els invents a casa i amb gasosa!!! En canvi, quan van treure aquella “tirada” de Nocilla amb la tapa verda, que era amb extra d’avellanes….aquella era més bona que la de sempre, en aquella van triomfar, i ja no la fan, toca’t els collons!!! Benu, a mi tant se me’n fot perquè ja no en menjo….

I va, per acabar us diré que, encara que em dol una mica fer-ho, he de reconèixer que la Nutella és més bona que la Nocilla, tot i que la de la tapa verda estava al mateix nivell.

Però en canvi, us diré que la cagada de la Nutella és……el pot!! Aquell putu pot amb la forma tan característica que la única cosa que fa és impedir que es pugui escurar bé, sempre queda producte a la part superior, als racons on el ganivets no hi entren….i és una fenyada. Al final, has d’acabar fotent el dit i….vaja, una marranada.

Apa gent, que es fa tard i el sobre m’espera.

Bona nit, cuideu-vos molt, porteu-vos bé i recordeu, no feu res que jo no faria, eh??

Somrieu, abraceu, petonegeu, i que la felicitat us acompanyi.

Namasté

Ja ho diu aquell refrany, “Els comptes clars i la xocolata espessa” però jo prefreixo “Els comptes clars, la xocolata espessa i la Nocilla de sempre”

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *