LA PRIMERA DE L’ANY!!!

Sí, i ho poso en majúscules, cridant, perquè ho vull fer saber a tothom, com quan estàs enamorat i voldries fer partícip a tot el món, cridant als quatre vents,…..doncs això és així, el MATXAMBRAT TEAM és en mode ON!!!

Demà tinc la primera de l’any, la primera prova de les moltes que espero tenir, perquè sabeu? Ja està bé de tant treballar…..visc per treballar, i treballo per pagar!!! I això és una merda, treballar i treballar per no veure mai un duro, per pagar i pagar, quan no és al banc és al Gran Hermano que amb els seus impostos abusius ens té el peu al coll i no hi ha manera d’aixecar el cap….. Jo no dic de no pagar, mai ho he dit, sóc molt conscient que per poder tenir una bona sanitat, educació, serveis,…..una societat avançada amb tot el que cal, és necessari pagar impostos, però en aquesta merda de país, nascut de la corrupció, que viu en la corrupció i que mai sortirà d’ella, això no és possible ni factible.

Tot són cotxes oficials, càrrecs de confiança, sous eterns i vitalicis, augments de sous (per ells), d’impostos i de serveis bàsics en èpoques de profunda crisi, subvencions a tort i a dret per mitjans de comunicació, sindicats, partits polítics i per qualsevol cagamandúrries amic del partit de torn, “rescats” a bancs que mai tornaran, retorn d’uns diners (…quatre xavos de res) al Castor del Florentí Peres, aeroports sense avions, línies d’alta velocitat sense sentit,…. i corrupció generalitzada des d’aquell a qui ningú ha votat però que està tan “preparao” fins al nivell més baix de l’administració.

I no, no és la xocolata del lloro, és una barbaritat de milers de milions que invertits on caldria fer-ho, farien que aquest país….no fos un país de merda.

Vaja, que jo no us volia parlar d’això, però se m’encén la sang…..FILLS DE LA GRAN PUTA!!!! I sí, sóc políticament incorrecte, però si per mi fos…..

Bé, el que us deia, que demà tinc la primera prova de les moltes que espero que hi hagi enguany. Comencem amb la Duatló de Vila Seca, on anirem a patir l’amic Siscu i jo. Benu, ell no patirà tant que està més fort, però jo…..l’exercici de córrer em matxaca bastant. He estat anys sense córrer massa per l’hèrnia que vaig tenir i que va acabar en operació, i tants anys ara em passen factura, i em costa….peso molt, no tinc fons,…..vaja, que quan acaba la primera tanda de córrer i vaig a agafar la bici, tan sols queda la meva pràcticament!!! hahahahaha….així no puc equivocar-me de bici!!! Però bé, la veritat és que m’agrada i m’ho passo bé, competeixo contra mi mateix i el meu repte és anar millorant.

Aquesta serà la primera, però espero que ja amb el coi de pandèmia mig enllestit, tornin a fer la de Pallaresos, La Secuita i La Pobla, que són les altres que he fet….i suposo que si puc, en alguna més m’apuntaré……l’esport és vida i cal gaudir.

I el mes de Febrer ha de ser un mes d’entrenament a fons i posada a punt, perquè el mes de Març es presenta d’allò més bé. El primer diumenge tenim l’Open Kenda del Vendrell, el segon diumenge la Hivernal de Cervera, el tercer diumenge la Montsant Bike i el quart diumenge la Scott Marathon de Cambrils (aquesta per confirmar però apunta a que sí)

És a dir, que enguany ho volem petar, a veure si la salut i la fenya ens deixen!! A més, des d’aquest any m’he apuntat amb els d’Allibera Adrenalina i a banda de les sortides amb bici, tenim Marxa Nòrdica, Running per asfalt, Trail amb nivell bàsic mig i avançat i BTT, i anirem sortint i posant-nos en forma cada dia més. Diguem que ha començat “l’operació bikini” i no vull que torni a ser l’operació burka com l’any passat, que amb la lesió…..res d’exercici i sí a agafar pes.

Per cert, parlo en plural perquè en principi aquestes activitats les farem amb l’amic Siscu i l’amic Vicenç, però de moment el Vicenç està de baixa i ja s’escaqueja de la primera cursa….a veure com anirà a les altres…..

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *