Bentornat!!

Molt bon dia guapíssimes i guapíssims del meu cor!!!

Ja fa força temps que vaig desaparèixer del món….digital, per dir-ho d’alguna manera, però us vaig amenaçar amb tornar, i aquí estic.

En aquests temps….anys, han passat moltes coses, i la majoria no són massa bones, i també és el motiu de la meva desaparició, tot i que alguna de bona sí que n’hi ha, per suposat.

En aquest camí ha marxat gent estimada, he perdut gent estimada,…. he deixat escapar tantes coses,….i la vida m’ha fet un tomb que podríem dir inesperat….o no sé com anomenar-lo, però el món que jo coneixia i en el que jo vivia ha girat, tant com 180º i s’ha posat de cap per avall….i el meu dia a dia s’ha convertit en un subsistir i prou.

La vida ha tornat a fer de vida, amb cruesa, amb sorpresa….i m’ha ensenyat que les garrotades no deixen d’arribar, i jo posant l’altra galta cada cop, per compensar, que no els rebi totes un costat,…..i aquelles persones que jo pensava que….doncs resulta que no, i vaja, que tot plegat resulta força complicat….

Lluito però, segueixo lluitant cada dia per seguir, tirar endavant i sortir-me’n…..sóc tossut, i espero fer-ho. Vull tornar a posar el meu món cap per amunt!!

Al final he començat recuperant això i aquí us aniré atabalant, o simplement escriuré, perquè una cosa és que escrigui i l’altre que algú ho llegeixi, però benu….nem al liu. De moment ja tinc fenya en configurar-ho i tenir-ho tot bé per la mà, així que una miqueta de paciència que en res ja aniré publicant coses…o no!

I a sobre va arribar la pandèmia aquesta per acabar d’arrodonir-ho tot….la pandèmia, la crisi i ara la que es liarà amb els russos, els xinesos, els ianquis….i els avions i fragates que ha enviat el terrible exèrcit de Ñ per dissuadir al feble exèrcit rus…. #marededeusinyo

Apa família, espero que esteu a gust, us trobeu bé i no deixeu d’abraçar i petonejar, estimeu, sigueu bona gent i no feu res que jo no faria, eh???

Molta força als lluitadors!!

Molta sort!!

Namasté!

I com va dir Desmond Tutu, “L’esperança és veure llum tot i la negror”

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *