Ai….la publicitat

Sabeu? Us vull parlar de la publicitat, però pel damunt, eh?? No sóc cap expert, ni tampoc “he llegit molt sobre el tema”, com deia aquell.

A mi m’agraden molt els anuncis, mira, digueu-me teletonto, però em criden l’atenció i se suposa que això és del que es tracta, però….serà cert allò de, “que parlin de tu, encara que sigui bé”?

Doncs bé, potser en política és important, però en publicitat….per mi no!! Perquè veure un anunci que et fa ràbia, diguem que precisament no em crida per comprar-ne, anar-hi, gastar-m’hi els diners…..

Us posaré un exemple, Casa Tarradellas, fot uns anuncis acollonants de bons, són una passada, tots! El darrer, aquell del….”lento” és brutal, però hi ha dues coses per les quals no en compraré: Una és perquè són ridículs, una família de quatre persones o més…..fem pizza?? i foten a fer una pizza, UNA SOLA PIZZA, per quatre, cinc o sis persones,……RIDÍCULS, a casa érem 3 i ens fotíem 3 pizzes!!

La segona cosa és que jo sóc de la ceba, i em toca molt els collons veure com un anunci que el fan per totajpanya, que naturalment el fan en dos idiomes, que el gravin en castellà i el doblin al català. Em fa emprenyar molt, perquè se suposa que són d’aquí, i l’haurien de gravar en català, i si el volen fer pel país del costat, que el gravin en castellà o el doblin al castellà, però primer en català. Però per desgràcia les grans companyies no ajuden a fer país, tan sols els interessa la pela….doncs amb mi no faran ni un duro. M’agraden i m’agradaran els seus anuncis i punt, però les pizzes les compro del doctor Oetker, del Bonpreu, me les faig jo mateix o vaig a la pizzeria, però al senyor Tarradellas, que els hi compri Rita!!

Per no allaragar-me, us diré que hi ha una frase que trobo sensacional, meravellosa, i us la diré per allò que cal compartir les coses bones.

A l’anunci d’una companyia d’assegurances acaben dient: La vida está para usarla.

Potser em direu exagerat, però la trobo fantàstica!!

Apa família, fins la propera. Petonets i abraçades matxambrades, felicitat en mode ON i a per totes!!

Tal com va dir Marguerite Yourcenar, “L’amor i la bogeria són els motors que fan anar la vida

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *