Agost….què hi farem

Bona tarda guapíssimes i guapíssims del meu cor!!!

Doncs sí, com el que no vol la cosa ens hem plantat gairebé a meitat d’agost. Sí, ja sé que no he escrit fa dies, però la fenya em porta de corcoll. Porto un parell de mesos que tela….i sembla que la penya no en té mai prou, presses i més presses, urgències,….però benu, és el que hi ha. Ara ja, la cosa s’ha tranquil·litzat un xic i jo també, vull intentar acabar de passar l’agost de la millor manera possible. Vacances? Doncs no, però aquestes dues setmanes m’ho agafaré amb molta calma i pencant tan sols al matí….i és que fot una calor….fot una calor “que te torres”!!!

Enguany estem sembrats, no sé quantes onades de calor hem passat ja….anem a una per setmana collons, i vinga…que si arribem als quaranta graus i amb aquesta humitat la temperatura de xafogor és de vuitanta graus…..fot-li!!. A sobre no plou ni a la de tres, i els embassaments van minvant, els boscs s’estan assecant i hem patit una plaga d’incendis que….mare de Déu Senyor!!! Un any ben fotut amb els incendis, la sequera i el risc de tot plegat….perquè aquesta és una altra, eh?? Amb tanta sequera el risc d’incendi és extremadament elevat i sabeu què passa? Doncs que de Protecció Civil i la Generalitat activen el nivell 3 del Pla Alfa, i tanquen els accessos a les muntanyes per tothom, cotxes, motos, bicis i fins i tot a peu. I naturalment, amb això tothom surt perjudicat…..sobre tot jo, que no podré anar demà amb la bici. I deixant egoismes a banda, es suspenen proves esportives, caminades i qualsevol cosa organitzada i preparada que era a l’aire lliure. Un putu desastre vaja.

I diuen les llengües, no sé si les males o les bones, que a partir d’ara els estius seran així, que cada cop farà més calor…si més no, durarà més. Tindrem estius de quatre o cinc mesos a temperatures altes, i si la sequera acompanya, tenim el festival muntat.

Però no patiu, que el govern està per nosaltres……per acabar de fotre’ns el peu al coll i ofegar-nos el que no ens ofegui la calor. Treuen decrets per dir-nos a quina temperatura hem de posar l’aire condicionat, pretenen que ens hem de treure la corbata per estar més fresquets…..tota una pila de merdes d’aquestes amb l’excusa d’estalviar, que cal estalviar energia i diners…..i el mateix dia que publiquen això al BOE, publiquen el decret dels cotxes oficials, més de 35.000 cotxes oficials, amb el seu conductor i la llista de tots els que en tenen dret….fins i tot l’apuntador….colla de fills de puta!!! I això sense comptar els de les comunitats autònomes, ajuntaments,….

I amb tot això, la conclusió és ben clara, els polítics, tota la classe política són una merda, uns vividors, que fan les lleis per ells, per poder perpetuar-se en el poder, per viure a costa de nosaltres, els que treballem i paguem, i no fan una sola llei per ajudar al poble.

L’altra conclusió és ben clara, el país, nascut de la dictadura i la corrupció no te solució. La “famosa” #MarcaEspaña no deixa de ser la vergonya per tots els que hi creuen i la riota per tots els països que realment són democràtics. Un país nascut de la corrupció, on tots els seus dirigents son hereus de la dictadura franquista, tots els que són dalt, manant, de “dretes” o “esquerres”, tots són fills, nets, nebots o cunyats dels que manaven quan hi havia el Franco. Però no tan sols això, els jutges també venen d’aquella època i las Fuersas y Cuerpos de Seguridad del Estado estan lligats a la ultradreta, a la grande y libre i l’aguilutxo de la bandera.

Fa caguera quan se’ls omple la boca amb la democràcia plena, democràcia consolidada, separació de poders i deu mil bajanades més. Quan un estat és capaç d’enviar a la policia a atonyinar al poble, homes, dones, avis, avies,….a cops de porra per voler votar, això no és un estat democràtic ni res que s’hi assembli, és una dictadura camuflada.

Aquell malparit ja ho va deixar bé, “atado y bien atado”. El cabró va posar un successor, un campetxano….que va sortir “rana”…..benu, rana….o no, perquè no deixava d’anar a joc amb la resta del país. I un cop el corrupte va guillar, va posar un successor, el preparao, que ja vorem com sortirà (tot i que m’hi jugo un pèsol a que serà un fracàs com son pare)

Bé família, que jo us volia comentar el temps de l’agost i la calor….i és que amb tanta calor se m’escalfa la boca i….acabo parlant de la mateixa merda.

Però no patiu….que seguiré, que això em va, que la gent és ignorant o vol ser-ho i a mi m’agrada parlar del que no agrada.

Passeu una bona nit, dormiu molt i regenereu-vos del tot per demà tenir un dia fantàstic.

Malgrat tot, malgrat el govern, malgrat la calor, no deixeu de somriure, perquè amb el somriure mantindreu l’actitud positiva i guanyareu als pàjarus de mal agüeru.

Lluiteu, lluitem i ens en sortirem. El futur és nostre, de la bona gent!!

Petonegeu, abraceu i no feu res que jo no faria, eh???

Molta força als lluitadors, molts ànims a tothom i molta sort.

Namasté

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *